Alu fælge er en stor del af bilens identitet

Jeg forstår aldrig folk, som køber en bil, som de knap nok lige har råd til. Der er da intet fedt i at have en dyr bil, som har været så dyr, at man kun lige har til benzin tilbage. Nej, så har jeg altså altid været fan af at have en Volkswagen Golf! Min første bil var en sådan model – selvfølgelig brugt. Den dag i dag har jeg den dyreste version af Golf’en, og der er virkelig ikke sparet på den. Jeg kunne da sagtens have købt en federe Volkswagen, fx en Passat CC, eller et mærke, som udstråler højere status, men det interesseret mig ikke det store. Det der interesserer mig, er alt det ekstra udstyr, som man kan købe. Jeg tør i hvert fald godt vædde en betydelig sum på, at min Golf er den hurtigste i Slagelse! Og når jeg snakker udstyr, så er det ikke bare en duftfrisker – nej, det er hele molevitten! Spritnye alu fælge, den største motor, som den kan trække, hækspoiler, og jeg kunne blive ved! Da jeg var yngre gik jeg kun op i, at den havde så mange hestekræfter som muligt, men nu er det egentlig mere det visuelle, som har min interesse. Jeg er derfor glad for, at Alu Wheels har et så fantastisk udvalg af alu fælge! Dem, som jeg har på lige pt., er fra dem, og de skal bestemt ikke udskiftes lige foreløbig. Det er de for kønne til, og det går jo heller ikke, at jeg bruger alle mine penge på min bil – der skal jo også mad på bordet!

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply