Ruko låse holder tyvene væk

Jeg havde længe drømt om at åbne min egen lille forretning. Eller lille, det skulle den jo kun være midlertidigt, inden den kunne vokse sig meget større, og i drømmene, verdenskendt. Min forretningsidé går ud på at importere populære sneakers fra USA, og så sælge dem i Københavnsområdet. Som lille forretning var der dog slet ikke kapital til en af de finere butikker på Strøget. Jeg måtte derfor søge andetsteds, men var i starten ikke helt tilfreds med de steder, som ejendomsmægleren viste mig. Til sidst måtte jeg dog erkende, at jeg måtte nøjes – i hvert fald til at starte med, fortalte jeg mig selv. Det var jo meningen, at virksomheden skulle vokse sig stor, og forhåbentlig blive nationalt kendt! Jeg lejede derfor et forretningslokale på Istedgade, hvor jeg regnede med at kunne ramme en stor del af mit udvalgte segment. En af de første gange, hvor jeg arbejdede på at gøre butikken fin inden åbning, kom en af de andre butiksejere fra gaden forbi. Han fortalte mig, at det var fedt, at jeg turde åbne en butik på Istedgade. Jeg forstod ikke helt, hvad han mente med dette, men han uddybede, og forklarede, at der havde været en del eksempler på tyveri i butikkerne om natten. Som velkomstgave på gaden havde han derfor taget en af de nye Ruko låseserie med, som i hvert fald havde holdt tyve væk fra hans butik lige siden, at han fik dem monteret.  Og ganske rigtigt – tyvene fortsatte deres færd på gaden, men min butik, den blev aldrig ramt. Og det takker jeg den søde butiksejer og hans velkomstgave for!

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply