Stilladsbanner til markedsføring

Nogle gange er man ganske enkelt nødt til at rette ros, hvor ros hører til. Jeg arbejder for en mellemstor restaurant, der ligger rigtig godt, men desværre har været ramt lang tid af metro-byggeri. Det har betydet en faldende omsætning, da kunderne ganske enkelt har haft svært ved at lokalisere os og i det hele taget se vores skiltning. Det kostede penge – mange endda – og var noget, vi var nødt til at reagere på.

Her havde vi heldigvis en kvik ansat, der foreslog at få lavet et stilladsbanner! Det var jo egentlig en super god idé, så vi iværksatte projektet, da det muligvis kunne rette op på den skrantende indtjening. Og det kunne det! Sådan et banner, var lige præcis det, der skulle til. Banneret skabte nemlig opmærksomhed og gjorde kunderne klar over, at vi altså stadig eksisterede.

Det banner vi fik lavet, var 20 gange 20 meter og blev lavet i mesh. Mesh er et materiale med små lufthuller, så vinden ikke vælter hele stilladset ned, når der hænger så stort et banner på det. Vi fik selvfølgelig også trykt på UV resistent blæk, så sommerens kraftige solskin ikke ville få banneret til at falme og efterlade et dårligt eller decideret uambitiøst udseende. Det var naturligvis også et banner, der kunne tåle at hænge ude i kraftig regn, for det er vi heller ikke sluppet nådigt fra. Alt i alt var det en god beslutning med sådan et banner. Man kan måske endda sige, at det var skyld i, at vi kom hæderligt igennem det, der skulle være sæsonens travleste periode. Det var absolut ikke vores bedste sæson nogensinde, men vi fik reddet det, der kunne reddes.

Jeg fik lavet mit banner gennem denne side: https://nemprint.dk/produkter/bannere, men der findes rigtig mange på markedet. Vælg den, der passer bedst til dit budget og behov.

Tags: ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply