Der er stor forskel på prisen på værksteder

Jeg oplever tit, at der kan være store udsving i prisen alt efter hvor man kører sin bil hen, når det er tid til at få den på værksted. Selv er jeg bosat på Sjælland, så jeg er helt klar over, at priserne er højere end landsgennemsnittet, men det er trods alt ikke grund nok til at lade sig tage ved næsen.

Jeg har tit fået lavet bilen omkring Køge egnen, men på det seneste er jeg begyndt at søge alternativer. Jeg synes nemlig ikke helt, at forholdet mellem pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er ikke meget for at betale mere end rimeligt og så oven i købet skulle tilbage og få efterspændt skruer m.m. på værkstedet, bare fordi de ikke kvalitetskontrollerer ordenligt i første omgang. Pinligt.

Senest har jeg bevæget mig tættere på at finde et værksted omkring København. København har mange, mange værksteder, så konkurrencen er hård for dem, og de er derfor nødt til at levere et håndværk, som giver glade kunder – og så vel at mærke også have gode priser! Et københavnerværksted er desuden kendt for at hyre folk fra Jylland, der efter min mening har landets bedste mekanikere. Det lyder måske en mule dumt, men der er faktisk en tendens til, at jysk og fynsk arbejdskraft er eftertragtet på Sjælland, da de kommer med en lidt anden mentalitet.

Nå, men hvordan finder man så ind til det bedste værksted i København? Jo, man sætter tid af til at finde det, medmindre man selvfølgelig har nogle venner, der kan anbefale et glimrende et. Det havde jeg dog ikke, hvorfor jeg måtte kører lidt rundt, indtil jeg så fandt et værksted, som var medlem af brancheforeningen og havde mange diplomer på væggen fra svendebreve, videreuddannelse etc. Det havde en betryggende effekt på mig, så jeg fandt mit værksted i København på den måde. Navnet er Biløens Værksted, hvis nogle skulle være interesserede, og i kan lære mere om dem her.

Tags: , ,

Endnu ingen kommentarer

Leave a Reply